cykelgyckel

Hej!!!!! Hemskt mycket hej, är det bra? Jo men fint, det är bra själv tack! Sitter och lyssnar på musik, dricker extemt sött efter-jobbet te och fixar lite inför helgen.
Är nöjd med arbetsdagarna men himmel vad hjärnan blir till köttfärs. Blir till och med förvånad själv över hur jag överskrider min virrighets-kvot vareviga dag. Någon dag kommer det vara farligt, typ på riktigt.
 
Jaa men annars då? Längtar extremt till helgen, som nästan sagt, då jag och Tove fyller 20!!!!!!! Har märkt dagen på min älskade iphone ungefär såhär:
"20 ÅR!!!!!!!`<3<3<3" Var: "Systembolaget."
Däremot är det ju inte just det jag längtar efter mest, utan att samla alla fina nära, kära för en riktigt bra kväll ute i bushen. GÅRDSFEST i mitt unga hjärta.
 
Längtar också extremt mycket till Getaway. Peppen har smugit sig på sakta men säkert där emellan alla vardagliga vanesaker jag har för mig. Det känns jättebra. Och såklart yran. Och förövrigt bara att uppleva alla återkommande bra saker. Det är för tillfället bland annat att hetsdiskutera med elin och tävla om vem som kan hålla med den andre mest, samtidigt som man pratar fortare och fortare med varandra.
Det är ganska svårt, men vi börjar bli bra på det.
Och i övrigt bara höra från och vara med vänner, ärligt talat.
Och ännu mer ärligt, Game of Thrones i originalspråk.
Och musiken man spelar på väg till jobbet.
Sött te. Internet.
Sånt som är viktigt. viktigt.
Ciao!!!!
 
 

RSS 2.0