40% kanel

Så många procent kanel är det i det nya paket te jag köpte hem för ungefär en vecka sen. Det står hela 40 procent! men det jag reflekterar över är att det inte .. smakar så mycket kanel.

Kryddigt, svart te smakar det. Men det duger eftersom jag är berooende :D
Av te alltså. Huvudvärk kan komma plötsligt - thé, lindrar snabbt och effektivt är vad jag brukar tycka.

Så ikväll ska jag ta det lugnt och åka upp till folkets hus för att kolla på pc:s musikester tillsammans med Hove Droven. It's gonna be asum. Åker dit med Hanna och Freja, och hoppas att få möta fridda där, hon kommer se så fin ut lilla gummzzan! (ooch jag hoppas att alla som läser detta förstår att jag drygar mig med fjortis attacken) *ähum* Men det kommer vara ett fint avbrott från vardagen av internet användande, te drickande och mack ätande. SLUTA ÄTA MACKOR, GASH!

Min rumpa gör ont efter idrotten idag.
Jag kanske ska sluta sitta på den?
Hmmm
Nej.



Gonatt
Nina kinert - Something else


Sön dag

Har nyss brakfikat, varm choklad med grädde, mackor, kex och bullar. Comme dabbe då, just efter jag duktigt har tränat. Inte för att det blev så effektivt, eftersom jag dog av ljuset ute (mina ögon är svaga, böööl) och att jag blev arg. Bara sådär. Men erkänn, sometimes that's just what you wanna do. HEHE

Sitter och gamear på facebook, jag vet det är sjukt fult att jag skriver det här men jag hör det i bakrunden när jag skriver. Varför har jag inte musik på? Nuså :D

Så jag fick igår, för första gången sen mina unga år på fjorton bast, virus på datorn. EEEHHMMM
PINSAMT! AAAARGGHH!

Jag tänkte för mig själv: länge sen man var inne på msn. *logga in* Kolla in! *Du har 1 inbudjudan* OCH NEJ, det var ingen som skickade en "inbjudan" till mig genom snabbmeddelande, det var uppe på bannern. Och trött och uttråkad som jag var ville jag liva upp min kväll. Det gjorde jag också. VIRUSALERT! Märkte det ganska snabbt och simon var snäll nog att säga: ta bort viruset. Innan jag loggade ut och stängde av datorn i pinsam panik.

Grejen är att jag har alltid varit lite lol över dem som får virus på datorn över msn. Till exempel om en kompis skickar: "HEY, check out my new car!" medföljandes en hejdundrade länk. Men som sagt, jag föll för lurendrejeriet och fick panik. Ringde Simon och fick lite smått hjälp och råd hehe , och han lungnade ner mig (stavas det så?) Idag har jag tagit bort allt, så det är lugnt. Och denna dator har cravings för en blåsning! 8D

Ikväll åker Lorena hem, lite sorgligt.
Hon hade lämnat en lapp under skärmen till bärbara
med hennes adress etc, fint och snällt =^.^=
Jag undrar bara hur hon hade kunnat räkna ut
att under skärmen var den plats vi skulle märka det mest på?
Hon är observant!



Inga bilder aight?!
Local Natives – Sticky Thread

In both our eyes

Jag tror jag är för trött för att skriva, som vanligt under helger. HEHE 8D

Lyssnar på en remake av Korns I'm a creep (eller bara creep?) och tycker att det mesta är mer relaterande än det borde vara. Timo timo timo som sjunger!













ni vet
Owl City – Fireflies

In both of our shoes

Jaaag kommer inte fram! Har suttit och pratat och bara varit. sånt som lilla jag ofta vill göra. Till mitt stora fördärv. Bli en fabrik. Bli en fabrik av uppsatser, formler, stater, stora murar och dina bifogade filer. Ta med dig papper och penna, det är verktygen till framtiden.

Är det verkligen skrivet i sten ? Am I as an existing beeing defined as only one thing - The product of my work?

Tssss nu går du lite över dig själv maja! Men ja, som vanligt har jag inte riktigt gjort vad jag skulle ha gjort. Men jag känner mig minst lika levande och nöjd över mig själv för det. Eller? Det är kanske mer känslan av att betala tillbaka allt som mina föräldrar och min omgivning har givit mig som gör att jag känner att jag borde verkligen kliva upp. MEN JA! JAG SKA GÖRA DET FÖR MIG SJÄLV OCKSÅ FÖR OM JAG PLUGGAR BLIR JAG MER INTRESSERAD OCKSÅ!

Så, nu har vi det avklarat :) Min premium tid har tagit slut, efter tre månader av underbar lyssning utan avbrott från de väldigt ofta citerade reklamerna får jag kliva ner från molnen!
Still, det gick bra idag och jag längtar tills imorn då Basse
förljer med hem till Stugun på en familjemiddag, Visst låååter det treeevligt? :D

Och för lorena (tysken) går det bra. HEYE!


Och ja, den är trettio sekunder ^^
21 Down – Bonus Track

Hela vägen runt

Maamamaa lyssnar på musik och pluggar inte. You heard me. Jag pluggare INTE!
OKEJ!!!??

Dåligt Maja, dåligt. Kom hem nio, åt till tio och nu sitter jag vid datorn efter att ha tagit fram böckerna. Tunga tunga böcker. Men jag tror det kommer gå bra endå under provet som jag har imorn. Jag vill känna att jag har några ämnen under kontroll. Att jag har något under kontroll.

Så jag var till kören idag, och det visade sig att vi skulle ha en liten konsert för gudstjänsten. Efter många om och men så bestämde jag mig för att inte ta tjugo över sex bussen till Stugun utan stanna. Efter en lyckad konsert begav vi oss ut för att vänta på pappa som så snällt skulle komma och skjutsa oss hem.

Pappa som alltid vill fixa allting. Alltid jobba och ställa upp, jag önskar att allt gick bra för honom för en gångs skull. Det förtjänar han. Även fast han är dum i huvet ibland så gör han så mycket som vi ser som självklara. Jag ska måla en tavla till dig!

Är en ANING avis på Denice och Frida som
får sitta i en stuga i fjällen och mysa med underställ
Jag får nöja mig med att testa mitt nya kanel te imorn
även fast det är te-påsar så tror jag att det duger!


Bild på mig sen jag gick i sexan. (går 1:an på gymnasiet nu)
Bilden har förövrigt varit med på en utställning på tingan som
min syster ordnade - Thilda.


missanpassade mig
Nina Kinert – Something Else
LYSSNA PÅ DEN!!

I'm such a stalker

Så det är tio minuter tills bussen går till Stugun. Och jag har inte betämt om jag ska åka med den eller inte än. Men jag tror inte att det blir så eftersom jag måste packa. Och samla på mig krafter och nöd-proviant innan jag lämnar människobyn.

Upptäcker nya låtar och låter min lingongrova-fyllda mage bli varm och glad igen. Jag har upplevt en sorts tryckande huvudvärk de senaste dagarna, men bara under den tid jag är på skolan. Konstigt det där, och jag undrar om det är en blandning mellan te abstinens och/eller stress som gör det.
Ni vet, mitt måste komplex.

Mycket händer den här veckan, men det jag helst skulle vilja göra nu är att träffa mina vänner.
Eller få en, bara een, till kreativ ådra i min kropp. För det känns som det aldrig räcker till.
Det blir alltid halvdant när jag försöker skriva låtar. GASH!

Saknar moan, vita vintrar och blöta sockor.
Röda kinder, istappar och den distinkta doften av blöt, snöig skog.
Pappas mössor och stora skor, och skvalet av radion dagarna i ända.
Och sommar. Varm varm lycklig sommar.

Right?



Ha det gött!
Death Cab for Cutie – Soul Meets Body

Tunnbröd

Sitter och funderar på varför många vill vara nån annan. eller nån bättre, större, smartare, smalare,roligare,coolare,bättre, finare, fullare, flörtigare, kreativare, pluggigare, motiverad eller ...

Få ett par nya raggsockor. En liten dröm, men stor nog endå, för de som inget har att förlora ej heller något att fånga förutom sin egen dag. Det är en svår balansgång. Det ska vara lagom, som jag också tycker är ett nedvärderat ord. Som en kille på tv sa: "det är mittemellan, inte för lite inte för mycket (som de flesta redan vet) Helt perfekt innebär det."

KACHIING! Jag har förövrigt i uppgift att bygga på min självkännedom och mina förhårdningar på fingrarna.



BAI (=^.^=)


Even though you're famous
The Cure - Boys Don't Cry

Get your life back together

Är det normalt att bara ha ont i ena skinkan efter man har tränat?
För det har jag, skumt. Åkte skevt på längdskidorna, 4 SUURE!

Har alltså varit ute med Thilda i vädret och åkt 5 kilometer längskidor. Om vi säger såhär, jag tror många kommer undra vad som hänt i spåren efter vi åkte där. När vi äntligen kom hem efter den långa färden var det styrketräning. Eller iaf träning som kräver styrka 8D

Helgen! Ikväll ska jag bada i musik, gitarr, kakor, och mina mysbrallor. Igår var jag hos Sebastian och gjorde honom glad genom att bjuda honom på en kebabrulle, och jag gjorde mig själv glad genom att vara med honom och sedan bege mig till FRIDA och DENICE som har imba lägenheten :3 Vi satt och pratade, jag åt och denice tog ur alla nötter ur toffefen. Don't ask me why! Bra kväll var det iaf :D Tack



Åkte hem med pappa, Tove och hennes uttbytesstudent
som egentligen ska vara från frankrike men hon är från tyskland
Men det är bra, eftersom hon kan bra engelska!
Hon gav oss presenter också, väldigt överraskande och fint

Så jag antar att det går ganska bra för mig nu för tiden.
Träningen är igång, jag har vänner som gudar
och en rätt så ljus framtid
bara brorsan kommer hem!


Pumpa pumpa pumpa
Refused – New Noise




Guld och damm

Jag vill jag vill jag vill verkligen. Och jag måste måste MÅSTE verkligen. Måste.

Måste, ett så kvävande krävande ord. Som sätter gränsen för min vilja och deras måsten.
Där min vilja slutar, tar alla måsten vid. Jag ska vara ärlig, jag känner mig inte ok.
Även fast jag säger att det är lugnt ibland med mina resultat, så är det den sidan som säger att ALLT kommer bli bra som pratar. Det är inte sant. Det fanns faktiskt en tid då jag fick mvg i nästan allt, och jag kände att det man måste, måste man. Enkelt, en bit kaka. Men under den tiden mådde jag också Skit.

Jag antar att det har präglat mig. Min "måste" känsla har avtagit mer och mer, och nu börjar jag faktiskt bli orolig. Är det på grund av att jag är skolless? Inte intresserad av ämnena? Eller bara lat? Jag tror inte det sistnämnda har så mycket att göra med det faktiskt. För jag vet att jag kan! Jag kan vara lika smart, duktig och ambitiösa som de andra som går i min klass. Men nånstans tar det stopp. Du måste, du ska, hör du det? Datum hit och datum dit, tider och möten, olika rum men samma atmosfär.

I slutändad hänger det här väl endå mest på att jag inte riktigt vet vad jag vill. Inte i längden.
Jag vill ha en ny sträng till gitarren! Så jag kan koppla av med gitarren i knät <3

Tack alla som värmer mitt hjärta
Ni lyfter mig
Jag önskar att jag gör detsamma för er

Ha det gött, Vi syns i korridorerna!



Ingen bild, men den här blir Tove glad av!
Snook – 17-jun

Gud, bjud mig på en fika.

VAFAN!? Spotify byter låt, bara sådär. JAG KANSKE VILL TRÖSTA MIG I SORGLIGA LÅTAR ISTÄLLET FÖR ATT BLI AVBRUTEN AV JÄVLA MYSMUSIK !! OK?! Gash, do you have to do evrything 'round here?

Dö.

Jag hade stolt och nyttigt begivit mig ut på stan med längskidströtta ben för att köpa mig förnödigheter.
Och det gjorde jag, men en aning fattig (och om jag ska vara ärlig lite snål också) så tyckte jag att
det blev lite dyrt också. Jag hade trots allt unnat mig själv nya stålsträngar till basses gitarr som
jag ska få låna och spela på. Strängade hela gitarren, och stämningen gick också bra. Tiiiiiiiiills....
Jag kom till den lilla lilla fingermördande e strängen. Den bara satt där, helt oskyldig, och väntade att få lyckligt
passa ihop med de andra strängarna i en fin stämma. Så jag tänkte att jag skulle ge den ett varmt
välkomnande till den gitarr den kommer sitta fäst vid. När jag vred upp den, sprack den.


Den släppte greppet. Bara hängde där. Var till och med nära att snärta till mig i ansiktet.
VAFAN?! JÄVLA SKIIIIT DOM KOSTADE 200 SPÄNN OCH JAG ÄR BARA VAN VID NYLONBAJSSTRÄNGAR.
Det är väl därför e strängen sprack (ge mig ett bättre ord?) och jag dog, en liten bit, inuti.
Jag hade för bråttom, var för ivrig. Som alltid har varit min livs visa. Jag vred den för snabbt.

Så nu blev jag sådär ledsen som man blir när man blir besviken, när man bara vill gå och lägga sig i en säng
Eller sitta vid datorn i evigheter och sjunka in i nåt annat.

Ok, så allvarligt var det inte!
Men endå, fan!
gitarren hade blivit så vacker med
sina nya guldfärgade strängar mot svart
som expediten hävdade skulle ge ett varmt och mjukt ljud <3


Är iaf tacksam över att Hanna och Anton följde mig på vägen hem
och hannas grupptips på fb! :D
Bara för att vara lite mer optimistisk :D

See ya dudes! :D




Säkert! - Någon gång måste du bli själv

Ett snöfyllt minne


Jag har bosatt mig hos Sebastian!

Och min hjärna är full av snö
drivor, slask, och storm
det kommer inget ut
bara mer och mer bygger på
finns det en väg ut?
Eller sover alla i den här staden ?
Jag skottar en väg
från min dörr till din
Det måste finnas en väg ut

Vardagliga reflektioner I guess.

Hoffmaestro - Crimson sky

So don't complain



Mannen på bilden är på paintball idag.
Och inte vilken paintball som helst!
Hoppas nån får hs på honom.
Han kommer springa runt som Duke Nuken.
(eller hur namnet nu stavas.)
LYLLOS ASSOOO!


tralalaa
Linkin Park – Given Up

Sockra bullen

ja matilda, det kommer bli sjukt najs! :D

Som den soon to be hemmafru jag är, har jag BÅDE tränat, bakat och städat idag.
Tror ni mig inte? DET ÄR HELT SANT! Jag kan nästan inte förstå det själv när jag
läser vad jag skriver. Men det känns bra, istället för att bränna sönder hornhinnorna
än en gång mot datorns ljus. Det får bli till ikväll. HEHE :D

Mamma petade på min uttöjning idag för att jag hade uppsatt. Vet inte om hon såg att det var det
med tanke på att den är ganska liten än så länge, men för alla er som inte känner mina föräldrar
så är dom ganska strängt emot bodymods. Eller iaf min pappa. Mamma tycker nog mest att det är fult.
Men då får dom tycka det!!!!11oneoneoneoneoe

*TEENAGE REBEL* 8D
nja. Inte direkt.

Ska försöka plugga
försöka få mig själv att
tänka på vad vi har för gudsförgätna
läxor tills nästa vecka. Bajs.

And when his eyes twinkled like
stars on a stormy night, I knew.


Duschmusik <3
The Clash – Complete Control

Branamyra

Läser igenom lite gamla inlägg och märker att de är väldigt osammanhängande.
Precis som min hjärna. Alltså inte den fysiska hjärnan utan mitt sinne.

Har kanske alltid varit lite så. Jag kan förstå om det blir jobbigt att läsa mina
inlägg - men då vill jag ta er tillbaka i historien.

Allt började med en uttråkad kväll framför datorn. Jag hade mindre
och mindre tid med min gitarr och säng - alone time som man också kan kalla det.
Och jag ville ha nånstans där jag bara kunde skriva ner mina tankar, eller vad somhelst som
jag hade lust med! Så jag skapade en blogg, för att kunna skriva av mig, närhelst jag ville.
Det vill säga att jag skriver från mina tankar just precis nu. Och alla andra inlägg jag har
är uppbyggt på det sättet. Visst ändrar jag vissa meningsuppbyggnader eller stavningsfel
men inte mycket mer än det!

Sen har jag en annan nyhet jag skulle vilja dela med er! :D
Jag frågade om jag fick flytta in hos sebastian vid middagen
och efter lite diskussioner, FICK JAG!
O M G

Jag kan förstå att pappa är orolig för mitt fokus
och att mamma kommer tycka att det känns tomt
men det är inget dom kommer lida av
hem är fortfarande hem.
Jag har bara ett till hem i stan med basse :D
och det kommer bli awesome :D <3


Lite härlig tönt aukustiskt :D
All Time Low – Damned If I Do Ya (Damned If I Don't)

Blå/vit

Sänkte precis volymen på högtalarna.

Kvällen innan var bra! Först hade vi distriktssämma som gick bra
Med fika och skratt :D
Sen gick vi ner till storgatan och hämtade lite grejer. Så gick jag och basse till elin
som hade thilda och tove med sig och vi fikade och kollade på film :D
Hon har en underbar lägenhet <3 Det var legendariskt att vara där, rätt tänkt!

Nu sitter jag ensam hos basse. Thilda förstår nog inte hur jag klarar det.
Men jag antar att jag luktar eller nåt, så spökena lämnar mig ifred :D
Så känner jag hur ännu ett lov börjar ta sitt slut.
En lustig känsla. Något som alltid kommer i slutet av ett lov, eller på början av något nytt.
För det kanske är det det är? Att vi gymnasieungar får leka av oss och lärarna så innerligt hoppas
att vi lärt oss av människobyn att vi måste samla oss. Koncentrera oss. För det vi ska förbereda oss
för är ju kort och gott livet. Jag har alltid tyckt att det varit korkat. Man måste ju leva livet medans
det finns. Arbetslivet är det man förbereder sig för. Rätt sagt. Dumma maja.

fucking dropout <3



Är det spöken i mitt hus?

FRIDA FÖRLÅT! Det var inte meningen att göra så att det lät som ditt fel ://
Lyssnar på mmBOP och tänker på dig, som åker i backen alldeles ensam!
Hade mer än gärna följt med dig, trots min förkylning. Ack, så fel allt kan gå.

Men jag är inte ledsen för det, för vi har nämligen bestämt att vi ska åka på påsklovet,
och alla som vill baka kakor med mig får komma och gästa huset. :D

Ska snart till stan och vill tacka Sebastians föräldrar
Karin och Rolf för att dom hjälper mig med att komma till stan :D
Är sjuk, och sov förvånandsvärt bra inatt
Sebastian <3
HOPPAS JAG INTE SMITTAR DIG BASSE!
EEEEHEHEHEHEHEH *hest skratt*




perspektiv i vardagen
HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]

jag skriver för långa inlägg. Förlåt.

Huvudverk.

Äter godis och dricker cola till frukost, för det är sånt man gör här i överammer.
Jag har traskat och blivit sjuk. Något som händer mig alltför ofta, men som jag under
senare tiden lyckats undkomma.

Förra året var jag sjuk hela tiden. Helt sant! Hela tiden gick jag runt med som minst
snora (hej nytt uttryck) och ont i halsen. Jag var sjuk under våran musikal och fick
äta 1 g alvedon om dagarna för att kunna spela med. Och under våran klassresa till mallorca
fick jag körtelfeber. Och alla som har haft det VET vad det innebär.

Så jag kan själv säga att även fast det är jobbigt att vara sjuk så är det
inget som hindrar mig, eftersom jag är van :D

Frida ringde mig igår
och jag kan inte följa med henne
på skidsemester.
FAAN!
Men det får bli en annan gång
jag sparar några kakor åt dig <3

Beundrar Sebastian för hans
otroliga förmåga att kunna äta
så mycket godis/sötsaker han vill
och inte få ont i magen!




när man försöker sova
Markus Krunegård – Idioter

JAG HAVER INGEN KAMERA!

Ja, ni hörde rätt. Jag satt här helt fridfullt och njöt av hoffmaestro när jag tänkte:

- Kanske jag ska bjuda mina läsare på några fina bilder från helgen? Och redigera !! :D

Men icke, imorse tog min ömma storasyster med den till stan. Fuck. Hon kommer säkert
göra sönder den också. (no offence, men ja) AJA! Jag har bra musik iaf, och jag har precis
preparerat min kropp med grejs som gör den mjuk. Eller ok, jag kanske inte ska prata om sånt här?
BARNFÖRBJUDET!!
hehehee

Tove har vaknat, och jag hoppas hon hjälper till att plocka undan allt på bordet.
För det är sånt man gör här i Stugun! Drar senare idag till Överammer med BasseBus :D
Det kommer iaf bli mys (och svull) tiihihihihih ;D

ÅÅ LASTFM FUNKAR INTE!
Hoppas det går bra för alla andra
och för guds skull
glöm inte galonbyxorna!




Jag gillar mörket <3
Dropkick Murphys – I'm Shipping Up To Boston
(in a non-emo way.)

rockringar

Ok, jag vet att jag är sämst på att länka skit på bloggen. Men jag orkar inte bry mig,
ni har rätt, jag är inte the master of computers eller nåt. Men vafan, det vill jag inte vara heller
finns mycket mer som intresserar mig!

Ska ut och träna idag också, bättre att fortsätta när jag äntligen har börjat. thihiih
NomNom det här lovet verkar se bra ut hittils :) <--- den smileyn har jag inte använt förut!! :O

tare lugnt i skidbacken
GLÖM INTE NÄSSPRAYEN!

<3


Soundtrack of '07
System Of A Down – Dreaming

Skinkost och äpple

JAG HAR TRÄÄNAT! kan ni fatta det ?! Maja Persson, i egen hög person har åkt
en halv mil idag på längskidor och uttöver det styrketränat! :O:O

*stolt* Så min hjärna jobbar på sin normala nivå nu. Känns skönt
och väldigt nyttigt. Så när jag var klar åt jag macka med skinkost och äpple - och det var gott :O
Nom Nom :3 <3

Jag blir mer och mer sugen
på att börja med saxofon igen
att ha en alldeles egen att träna på varje dag
Det skulle vara legendariskt

8D



Saknar det <3 Åååh mussiick!!!!!!!!!!


Ganska skön låt
Tunng – It Breaks

upplevelser i verklighet

En åsikt som jag har haft länge, är att när man börjar lyssna på ett är det avgörande
om man ska fortsätta lyssna på dem, om dom är bra live. Ibland slutar man inte
lyssna även fast dom kanske suger, men det har INTE hänt ofta för mig.

För mig är live framträdandena en puls på själva artisten/bandet. Det visar
hur dom är i sin musik, hur de vill levera sin musik, hur bandet "medlar" med varandra, deras
förmåga att få upp publiken och kort och gott - hur duktiga dom är!

OCH HOFFMAESTRO & CHRAA ÄR SJUKT GALNAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

ÅÅ jag vill bara var där med dom jag älskar och
gungas med i havet
bara upplevelsen!

Jag har inte lyssnat överdrivet på deras musik
men tillräckligt för att hävda att dom är naajjzzz
och kanske också har jag postat det här inlägget
på grund av min längtan efter festivaler :3


http://www.youtube.com/watch?v=0WzsfoRXhDo&feature=related


Nom nom :3

Vit sol

Sitter hos matilda än en gång och flogging molly kommer ur högtalarna.

IGÅR VAR KUL! Men festen var ganska lame, om inte ni hade varit där!
Var först på tingan och såg Legalize Lola spela, det var verkligen en upplevelse i en ytterst
positiv bemärkelse! Sen gick jag, ninnie, tove och matilda hem till matilda och var allmänt beest.

Sen fick vi skjuts till körfältet, närmare bestämt batterigränd 1, där vi träffade
många gemytliga och några inte lika gemytliga folk. LåL!
Nom nom :3 WOHO det var kul :D:D

Efter mycket dansande och utfall, begav vi oss hemåt. Jag gick med Emma, och vi hittade en snubbe
som låg och sov på gatan! Tur att vi räddade honom, och tillslut kom jag hem till storgatan
Basse kom också hem efter två, finmotoriken där!

Men allvarligt talat
jag vill verkligen att det här lovet
ska bli asbra!
mycket tid med vänner och familj ^^
Och om jag ska vara ärlig
orkar jag inte med. ibland.

ATTANS! fick inte gå ut med tove och matilda
men det får bli en annan gång
vädret är underbart <3


Nom nom :3 wtb: uttöjningar
Flogging Molly – Drunken Lullabies - Acoustic

IG barn

Jag sitter än en gång hos matildas björk och skriver.
NOM NOM hon har chips <3

Träffade basse idag också och hoppas att han kommer till stugun nån gång på lovet!
The City går på tv, ITZZ GAAAY.

Jag hoppas att kvällen blir bra och rolig, hade hoppats att typ
alla jag kände skulle kunna följa med, det skulle vara askul :D
YEY!

Over and out.



rrrrrrg baklänges

Har för en stund börjat lyssna på lite mer emo/punk/rock/kalla det vad du vill.
ÅÅ hahaha min älsklingsmusik när jag gick i sexan och sjuan var ungefär den genren.
Men det kommer gå över, jag lovar.


min blick när jag insåg att vi har prov imorn.
(nvm dubbelhakan)

NOM NOM! Jag har börjat sätta i min uttöjning igen :D Är bara på 3 mm nu,
men den siffran kommer bli större :D Vill ha en metall tunnel på ungefär åtta mm
Och förlåt basse, jag vet att du tycker att det är skitäckligt. >.< men inte jaaaag tihihihi

Jag har skaffat youtube inlägg
nom nom nom muffins <3


den får duga tihihi
A Day To Remember – Holdin' It Down For The Underground

AAAAhhh

Solen lyser inte i Stugun. Och ja, det har två betydelser.

Iaf! Har sprungit runt i huset sen jag kom hem och fixat en massa. Upptäckte att
jag hade en hel icakasse full med onödiga tubsockor i min underklädeslåda!
*UNDERKLÄDSLÅDEUPPDATERING*

Har laddat ner photoscape nu.
Och ni behöver inte skriva att ps
är bättre - för det vet jag
men jag fattar det inte riktigt
så jag tar ett enklare program
för om jag ska vara ärlig orkar jag inte spendera
så mkt tid på att lära mig det, när det är att fota som jag gillar :D
thihihihi




Dude, I would totally play this in my car
The Hellacopters – I'm In The Band

NOM NOM :3


JAG SNYLTAR INTERNET!!!

Funderar på att köpa nödproviant, det vill säga KEXCHOKLAD!
Har aldrig förstått hur gott det är förns nu itihihihihihihi :D:D <3

Matildas internet, och ja matilda. Jag var här kvällen den 1/2 - 10


YEY
The Beach Boys – God Only Knows



RSS 2.0