polskor och skolor

har haft världens musiksession med mig själv på spotify, och det var längesen jag fick in såpass många låtar in på listor på länge. Neejz!  Och skönt.
Har dessutom spanat in tjänsten "bild på bankkort" i min bank och spånat lite,
eftersom min håller på att spricka mitt itu.

Detta hände under röda festen vi hade igår, och OJJ vad radio levererar. Varje gång. Det måste jag kalla uppstört. Nej eller jag menar uppstyrt. Ni fattar. Eller "gattar" som jag skrev så fint på andra sidan dimman igår.

Det är tuffa dagar, nollningen. Men det är sinnesjukt bra. Bor jättefint hos Jan-Åke och Harriet, som är så himla snälla och trevliga. Fick förklarat för mig av Harriet att dom kommer bli mina föräldrar, på ett ungefär såklart. Vi kan lägga ribban där. Dessutom kallar Jan-Åke folk som häller mjölk i sitt kaffe för "blandare". Riktigt fint!!!

Men aa, det är ju bara dom jag bor med. Klassen då? Pite? Det finns så mycket att säga. Det börjar lossna nu, gemenskap från första dagen men det känns bara bättre och bättre. Det här är människor jag kommer trivas med. Vi ligger liksom på samma frekvens litegrann. Om man ska dra lite radiorefenser på det hela.

Nu skriver jag inte mer, men återkommer såklart senare!
heh.
ALDRIG VILA!

Det är fortfarande varmt i luften

snabbupplägg har väl ändå varit lite min grej
eller inlägg kanske det är.
Men ni fattar.
jag sitter hemma och ska ta bussen kvart i fyra för att åka till stan och till mina två systrar. Gå på stan och göra allt jag inte behöver inför flytten imorn, som minst sagt har varit kaotisk. Jag har varit extremt förvirrad, stressad och disorienterad efter dessa tre veckor med konstant festival och jobb.
Resor och packning, allt hamnar huller om buller. Både saker och tankar. Och vetskapen om vart man faktiskt är påväg. Inget klagande här inte, jag har haft veckor jag inte kunnat drömma om. Det är bara... man blir så skadad. Alltså av sprit. Vilket alla vet. Kanske jag borde lära mig en läxa, men ärligt talat frågar jag mig själv bara varför det måste vara så kul??? Med lera, smuts, skräp, camp, tält och musik framför allt.
Måste skärpa mig, fast det kommer jag ju inte göra.

Annars då? Just det, flytten. Imorn, klockan 07:00 åker jag till Piteå och flyttar in i ett hus hundra meter från musikhögskolan jag nu kommer hålla till. Jag har inte många förväntningar, fler drömmar. Och det kanske är farligt, men det är inget jag kommer ändra på heller. Ärligt talat är jag förvånad över att jag ens ska iväg - bara en månad innan var jag säker på att jag skulle stanna i stan.

Och det kommer vara jobbigt att lämna alla underbara människor här, lägenheten jag hade och till och med jobbet på bästa ica maxi. Men plugglivet drar i mig och jag ser jättemycket fram emot det. Kommer vara extremt kul!!! Jobbigt också, men det behöver vi inte ta nu.

Mitt skrivande kanske kommer avstanna helt, och jag har inte fullföljt en hel dikt på flera månader. Därför bad jag min ömma moder att i alla fall rama in diplomet jag fick i slutet av mitt gymnasieår, för att ha något sorts bevis om att också det har funnits i mitt liv.

Har två otroligt fula pass och id kort i bagaget sen senaste dagarna och svinkoppor på det.
Varför mår man ändå så bra?
Vi hörs snart, puzzzzzxzxzxz.

Vad händer?

Jag har precis kommit hem från urkult, smackade på med en burgare i hammarstrand och hämtade upp ida för att åka tillbaka till stan. Lyssnar på lite gammal musik och provspelade en nyinköpt vinyl! Det var najs.

Om två dagar åker jag på festival igen! Fattar inte hur jag kommer palla. Men är man en kämpe så är man, får tacka vädergudarna. Det är för övrigt extremt fint väder ute just nu, perfekt för en promenad med musik. Perfekt för att på nåt sätt greppa denna sommar, denna vinter och denna vår som jag spenderat här.
och helt u n d e r b a r t har det varit.
kommer sakna denna lägenhet.
er.
den här exceptionella soffan!! Och liksom, vardagen man trodde fanns ungefär.
Lyssnar på Five - Keep on movin och väntar sms.
Hejdå!!1!1!!!

RSS 2.0